Exempel på gratisprodukter

Det finns mängder av exempel på gratisprodukter och rabatter som du kan få tag på genom att företag skickar ut gratis provexemplar som reklam, produkter som de vill få ett utlåtande om eller ber att få dina åsikter i olika marknadsföringar där du kan få produkter eller presentkort som tack för hjälpen. Här kommer några exempel på vanliga produkter som du kan hitta gratis, bara du lägger ner lite tid.

Först och främst är det viktigt att du noga kontrollerar det erbjudande du hittar. Nätet svämmar över av olika typer av ”gratiserbjudanden” som senare kanske visar sig vara precis tvärt om – allt ifrån gratis. Det kan handla om dolda avgifter och tillsvidareprenumerationer. I värsta fall med lång bindningstid. Lusläs noggrant för att inte gå på den typen av nitar. Då kan du tjäna stora pengar på företagens generositet!

Smartson.se är en populär site som låter dig som testpilot ta del av allt från matvaror till tekniska produkter. Du kan få prova barnmat, kaffe, andra typer av drycker, dammsugare, linser, pizza, ost, provkörning av nya bilar etcetera. Om du är intresserad av att lyssna till bra ljudböcker kan du leta dig in på sidor som erbjuder just det för gratis provperioder. Förutom dessa sidor så kan man vara testpilot hos andra företag som samlar varuprover och gratisprover av olika slag.

Mature caucasian woman holding her baby while shopping in a megastore

Populära produkter förutom de som redan nämnts är tränings- och bantningsprodukter, bindor och tamponger, strumpor, e-cigaretter, rakhyvlar, underkläder, testning av tekniska produkter som surfplattor, kosttillskott och så vidare. Med hjälp av gratisprodukter kan du få bättre koll på din ekonomi och lägga pengar på nöjes istället för på exempelvis förbrukningsvaror. Det finns mängder av sajter på nätet som listar olika gratiserbjudanden. Hos fattiglappen.com kan du hitta massor av liknande erbjudanden och länkar till den typen av hemsidor, samt lite tips och idéer för dig som vill tjäna pengar på gratisprodukter. Vissa människor lägger ner ett par timmar om dagen men upplever att de tjänar mycket pengar på det och får en ökad livskvalité. Ju mer man kommer in i världen av gratisprodukter, desto lättare får man att hitta till de bra erbjudanden som finns där ute.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *