Gratisprodukter

Det finns många sätt att få gratisprodukter för den som orkar leta och göra en mindre ansträngning genom att t.ex. fylla i ett formulär på nätet. Många företag erbjuder mindre provförpackningar av sina senaste produkter via sina sociala kanaler.

Ett annat sätt att få gratisprodukter är att hålla utkik efter ”samla och få”-erbjudanden i livsmedelsbutiker. Ofta finns en kupong på en hylla i anslutning till en viss produkt som man kan skicka in tillsammans med ett antal streckkoder för att få t.ex. en handduk, en termos, en pulka eller andra fritidsprylar.

För den som bryr sig om sin hälsa är tänderna viktiga. Även när man gör en tandreglering södermalm kan man be sin tandläkare om råd för hur man sköter tänderna. Oftast går det då att få både gratis specialtandborstar som provexemplar och även små tuber av tandkräm.

Det är trevligt med gratisprodukter men för miljöns och ordningen i hemmets skull bör man ändå bara tacka ja till sådana produkter som man verkligen har nytta av och som inte bara hamnar i någon undanskymd låda. Tandvårdsprodukter är dock alltid värda att ha hemma, oavsett om de är gratis eller ej!

Gratisprodukter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *