Köp vin online och spara pengar

Vin är förvisso inte gratis, men du kan spara pengar genom att köpa det på nätet. Då får du det också levererat hem till dörren och sparar mycket tid.

Köp vin på Vinoteket

Idag är det fler och fler som köper vin på Vinoteket online. Då får du omgående en bra överblick över vilka viner som finns. På Vinoteket får du också tips om olika recept och maträtter som passar till de olika slags vinerna. Bra gratiskunskap. Du sparar även in tid genom att köpa på nätet. Istället för att du behöver åka till Systembolaget så köper du allt på en gång och får det hemlevererat till dörren. Du kan också spara pengar genom att prenumerera på vin. En gång i månaden får du då ett intressant vin som dimper ner i brevlådan till ett väldigt bra pris. Gå in på Vinoteket och hitta ditt nya favoritvin online och få flaskorna hem till dörren.

Fint vin till bra pris

Det är roligt att samla på vin. Den stora fördelen med att köpa det online är ju att du får möjlighet att köpa ett finare vin till ett bättre pris. Vinflaskor är ju inga gratissaker, förutom när du får en flaska i present. En annan fördel med att köpa vin online är att du kan köpa in ett större antal vinflaskor och sedan ge bort dem till vänner. Då har du alltid en bra present att ge till personer som fyller år och har ett bra förhållande till alkohol.

Fest med vin och gratisprodukter

Det som är så bra med vin är att det alltid gör en tillställning lite festligare. Så om du gillar gratisprodukter eller behöver hålla i plånboken är det smart att bjuda på en flaska vin och sedan komplettera med andra saker. De bästa gratisprodukterna får du genom att baka, laga eller skapa något själv. Om du ska ha en fest kan du läsa på Vinotekets hemsida vilka maträtter som passar till ett särskilt vin. Sedan kan du försöka göra den maträtten så billigt som möjligt. Så blir festen nästan gratis. Du kan även köpa in finare porslin och vinglas på rea, med rabattkod eller på second hand för att göra det så billigt som möjlighet. Eller så passar du på om någon ger bort porslin på Blocket eller köp och sälj på Facebook.

För att bjuda på en fin men plånboksvänlig fest börjar du med att skicka ut en riktig inbjudan. Antingen med posten eller så skickar du med mejl. Gå sedan in på Vinoteket och köp flaskor vin till ett riktigt bra pris. Passa sedan på att köpa lax, kyckling eller kött när det är nedsatt pris i affären. Dekorera bordet med blommor och andra saker som du har hemma, och bjud på vin i fina vinglas. Det är helt möjligt att skapa en riktigt fin fest utan att det kostar för mycket.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *