Finns det gratisprodukter till din bil?

Bilen är för många en väldigt kär ägodel som man lägger ner väldigt mycket tid på. Då kan det vara trevligt att få ett antal gratisprodukter för att sätta en personlig prägel. Det kan vara små detaljer som gör bilen lite trevligare och roligare att köra. Dock kan det vara väldigt svårt att hitta gratisprodukter till bilar, speciellt på nätet. Din bästa chans är att titta på sajter där det är väldigt stort fokus på bilar överlag. Det kan då hända att de har tävlingar eller utlottningar där du kan vinna olika prylar.

Finns det bildelar du inte bör ta emot gratis?

Det är förstås alltid roligt att få gratisprodukter men det kanske inte är så lämpligt för en bil. Du måste ju även kunna framföra din bil på ett säkert sätt. Ett bra exempel är lysena till bilen. Om du till exempel vill ha en extraljusramp till din bil. Då är det bättre att köpa en godkänd extraljusramp från en auktoriserad återförsäljare istället för att hoppas på gratisprodukter. Då kan du också få ett par som du vet kommer passa till din bilmodell.

Registrera dig för olika nyhetsbrev

Ett tips om du vill hålla utkik efter olika gratisprodukter till bilar är att börja prenumerera på olika nyhetsbrev. Det finns många sajter på nätet som enbart skriver om bilar. Det kan vara en specifik bilmodell eller mer allmänt. Om du börjar prenumerera på deras nyhetsbrev kan du hålla dig uppdaterad. De kan till exempel anordna giveaways eller någon form av tävling. Då kan du vara en av de första som anmäler sig och ha större chans för att bli utvald.

Se efter gratisprodukter i butiker

Ytterligare ett sätt att hitta gratisprodukter till din bil är att besöka olika fysiska butiker. Det kan till exempel vara en verkstad eller en bilhandel. Där är det inte omöjligt att de delar ut någon form av gratisprodukter. Det kan vara för alla eller för de som handlar. En del bilhandlare har också medlemsdagar då de bjuder in de som är medlemmar i kundklubben. Då brukar du få en massa härliga rabatter men även en del gratisprodukter. De kan till exempel ha en goodiebag som de delar ut till alla som kommer.

Håll utkik på olika gratissajter

En sista sak som du kan prova är att registrera dig på olika typer av gratissajter. Dessa sajter brukar inte rikta in sig på bilar utan erbjuda lite av varje. Men det är inte möjligt att du kan ta del av gratisprodukter som du kan ha användning för i din bil. Det kan till exempel vara något du kan hänga upp i din bil som en prydnad eller något du kan sätta på rutan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *