Gratis sexleksaker

När lusten faller på och man inte har en man i närheten får fantasin jobba. Det finns saker man kan använda som stimulerar och får dig att njuta. Du kanske har en gurka hemma? Eller en banan? Vill du ha sexleksaker som inte kostar något så finns det gratissidor som du kan anmäla dig till som testpilot och sen bedöma varan och hur du tyckte den var. Du går in på sidan och letar upp sexleksaker, skriver en kommentar och sen namn och mail. Blir du antagen så får du ett svar och varan skickas hem till dig

För sköna stunder

Om du tröttnat på gurkan eller bananen och känner att du vill testa nya saker så finns hjälpen nära till hands. Vill du helldre köpa dina sexleksaker så finns det mycket härliga saker som stimulerar skönt och du kan välja allt från dildo till strap-on om din man är sugen på att testa eller om du har en flickvän som gillar idén. Du kan även köpa en dildo i miniformat som du kan ha i väskan om du ska resa eller bara vilja ha en skön stund på något spännande ställe. När du tittar runt så kommer du att hitta fräcka sexleksaker och glidmedel och du kommer inte sakna något på sidan. Det finns till både henne och honom och är perfekt om du och din man vill liva upp sexlivet.

Om du vill överraska din man så finns det även lösvaginor så ni kan ha sköna stunder tillsammans. Då kan ni se på varandra och leka med era sexleksaker utan beröringar, bara höra stön och njutning. Det är sensuellt och härligt att se njutning och spännande att testa sig fram. Det bästa är att beställningen kommer i en diskret kartong så ingen behöver skämmas över att hämta paketet. Våga testa, det finns för vaginalt samt analt bruk, och även för båda samtidigt om du vill maximera njutningen. Det finns även oralspray som gör att du kan ta den längre in i munnen för den minskar kräkreflexen.

Strålar som ger njutning

Ibland kommer lusten smygandes och man har några lösningar man testat som passar hemma när man är ensam och vill ha det skönt. Du kommer på tre alternativ: Dildon du gömt bakom en kudde, ett duschmunstycke eller en eltandborste. Du bestämmer dig för att ta en härlig dusch, sätter på rätt temperatur och riktar strålarna som du vill ha dem. Du känner njutningen komma genom kroppen och ge dig det du är ute efter – en skön orgasm.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *