Gratisprodukter till barn

Uttrycket ”gratis är gott” är ganska sant, eller hur? Kanske speciellt om man är en småbarnsfamilj och kämpar med alla de kostnader som små barn medför. Saker som blöjor, mat och kläder kan ju bli ganska dyrt i längden. För just de som har barn finns faktiskt massor av gratisprodukter att ta del av på nätet, till exempel smakprover, leksaker och hygienartiklar. I den här texten ska vi titta lite närmare på var du får tag på alla dessa saker, det finns nämligen en del smarta knep man kan ta till för att inte missa de bästa godbitarna.

Här hittar du gratissaker

Om du googlar på gratissaker kommer du att hitta en mängd sidor som sammanställer olika gratiserbjudanden. SidCreating new citiesorna brukar vara kategoriserade så att du kan hitta just det du är intresserad av, i det här fallet barnsaker. Vissa företag kräver någon form av motprestation, till exempel att du fyller i en enkät, för att du ska få varor från dem, medans andra ger bort saker helt utan krav. Se bara till att du kontrollerar de saker du tar emot, Trygg-Hansa gav bort haklappar som riskerade att kväva barnen. Tänk alltså på säkerheten en extra gång innan du ger dina barn nya prylar. Ett annat alternativ för att få gratissaker är att kolla sidor där människor skänker bort saker på Facebook.

Gratis till dig som väntar barn

För dig som går i väntans tider brukar det finnas ett gäng gratisboxar att hämta från olika företag. Nestlé, Apoteksgruppen, Babyproffsen och Libero är exempel på företag som erbjuder sådana boxar. Boxarna brukar innehålla saker som blöjor, leksaker, hygienprodukter och saker för den första tiden. I vissa boxar finns även saker enbart till mamman, till exempel skönhetsvård. Världen av gratissaker för barn och föräldrar på nätet är med andra ord värd att utforska eftersom du kan du hitta mycket som du annars hade varit tvungen att köpa själv. Det finns alltså en hel del pengar att spara om du ger gratissidorna en chans.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *