Gratisprodukter till husdjur

Att ha husdjur kan vara kostsamt. Det är hela tiden löpande utgifter som man som ägare måste vara beredd på att betala. Det finns dock sätt att minska omkostnaderna, nämligen genom gratisprodukter. Flera tillverkare av exempelvis hundmat är villiga att skicka ut provprodukter utan kostnad till dig som kund. Många gånger önskar de få tillbaka feedback på hur produkten upplevdes. Internet är en stor tillgång för dig som vill söka efter gratisprodukter till ditt husdjur. Att testa olika typer av produkter kan vara ett bra sätt för att komma fram till vad just ditt djur tycker om.

Ge ditt djur något extra

De flesta av oss som har husdjur tycker att de är en naturlig del av familjen och vi gör allt för dem. Djuren är stora personligheter som kan ha starka viljor. Även kändisarna pratar om sina älskade husdjur och deras personligheter. Vad ditt djur tycker om att göra eller äta skiljer sig antagligen något från andra individer och då kan det vara bra att testa sig fram med gratisprodukter och samtidigt kunna erbjuda sitt djur något extra gott. Särskilt katter kan vara kräsna när det kommer till mat och att då ha köpt hem en stor fodersäck för flera hundra kronor blir inte särskilt lyckat om katten vägrar äta av maten. Testa exempelvis Bilanx som ibland genomför gratiskampanjer på kattmat.

Ansök att bli testpilot

Vissa tillverkare letar då och då efter testpiloter. Det innebär att du som djurägare måste ansöka om att få prova på deras nya produkt. Tidigare i höstas sökte företaget Purina One efter testare av deras nya kattmat. Katt- och hundmatsföretaget Husse har ibland gratisprover för både katter och hundar. Om du vill ha gratisprodukter från ett specifikt företag är en rekommendation att följa företaget på Facebook, eftersom många lägger upp tillfälliga kampanjer just där. Kanske kan du hitta ett nytt favoritmärke till ditt husdjur, om inte kan du iallafall erbjuda lite variation. Pengarna som du sparar kan du exempelvis lägga på en ny leksak istället.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *